Gefilterd op: Wis selectie

Icebreaker

Icebreaker

1 - 36 van 66 artikelen

Icebreaker

Icebreaker werd opgericht in 1995 door de 24-jarige Jeremy Moon. Zijn doel was om kleding te maken voor outdoor avonturen die minder afhankelijk zijn van petrochemische vezels, voor een duurzamere toekomst voor ons en voor de planeet. Toen hij het bedrijf startte, werden synthetische stoffen nog algemeen toegepast, dus het was niet makkelijk om mensen te overtuigen.

Icebreaker ontwikkelt een natuurlijk alternatief voor eendendons. MerinoLOFT™ wordt gemaakt van merinovezels en biedt een van de eerste oplossingen voor een luchtdoorlatende isolerende voering die van nature de temperatuur reguleert voor een gewichtloze warmte. Icebreaker streeft ernaar om vóór het jaar 2023 alleen maar materialen te gebruiken die geen kunststof bevatten. Ze blijven zich verbinden met progressieve mensen die streven naar natuurlijke oplossingen om een positieve verandering in gang te zetten.

×

Nieuwsbrief inschrijven

Ontvang 5% korting!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste collecties en acties.

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze cookiebeleid hier.