Gefilterd op: Wis selectie

POC

POC

1 - 36 van 31 artikelen

POC

Een toonaangevende fabrikant van helmen, brillen, kogelvrije vesten, kleding en accessoires voor sneeuwsport en wielrennen, werd in 2005 opgericht in Zweden. Met een missie om 'levens te beschermen en de gevolgen van ongevallen te verminderen voor atleten en iedereen die daartoe geïnspireerd is’ heeft POC een glasheldere visie om geoptimaliseerde persoonlijke bescherming en veiligheid te bieden door producten van onbetwistbare kwaliteit en relevantie te ontwikkelen. Om zijn ontwikkeling en kwaliteit te ondersteunen, heeft POC twee wetenschappelijke fora opgericht, POC Lab en WATTS Lab, die enkele van de beste mensen op het gebied van onderzoek, geneeskunde en veiligheid samenbrengen om advies te geven over nieuw onderzoek en trends.

Geïnspireerd door zijn missie en wetenschappelijke benadering heeft POC een reputatie opgebouwd door te breken met conventies, nieuwe ideeën te verkennen en te innoveren om de bescherming voor iedereen te verbeteren. POC heeft het geluk gehad om veel Olympische atleten, wereldkampioenen en topsporters over de hele wereld te beschermen en te delen in veel van hun successen. Het creëren van producten die zijn gesmeed in veiligheid en innovatie, vormt de kern van de POC-aanpak, of het nu gaat om een ​​topsporter, weekendskiërs of een dagelijkse forens op de fiets. Het is een aanpak die heeft geleid tot meer dan 60 internationale veiligheids-, design- en innovatieprijzen, waaronder de prestigieuze ‘Merk van het jaar’ fietsindustrie.

×

Nieuwsbrief inschrijven

Ontvang 5% korting!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste collecties en acties.

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze cookiebeleid hier.