Therm-a-rest

Gefilterd op: Wis selectie

Therm-a-Rest

Therm-a-Rest

1 - 36 van 1 artikelen

Therm-a-Rest

In 1971 kwam een ​​toevallige mix van werkloze ingenieurs, een lekkende schuimrubberen tuingereedschap en de droom van een betere manier om onder de sterren te slapen samen om de manier waarop we het buitenleven voor altijd ervaren te veranderen. Als klimmers wisten Jim Lea, Neil Anderson en John Burroughs uit de eerste hand dat lange dagen in de heuvels alleen maar langer werden gemaakt door een vreselijke nachtrust, en een beter slaapkussen was de sleutel om die vergelijking te veranderen. Deze mix van wetenschap en de wens om het meeste uit elke dag buitenshuis te halen, creëerde 's werelds eerste zelfopblazende luchtmatras, en het blijft de brandstof die Therm-a-Rest vandaag de dag drijft.

Waarom focussen op comfort? Het is de simpele overtuiging dat hoe beter je rust, hoe beter je speelt. Het is een universele waarheid die in ons dagelijks leven gemakkelijk duidelijk wordt, maar die tijdens het spelen maar al te vaak over het hoofd wordt gezien. Van de essentiële, levensbehoudende warmte die we hebben gegeven aan enkele van 's werelds belangrijkste expedities, tot een eenvoudige stoel die een rotsachtige uitloper verandert in de meest verbazingwekkende lunchstop waar je ooit van hebt gedroomd, de juiste dosis comfort zorgt voor alles beter door u op uw best te laten zijn.

Therm-a-Rest slaapmatten en kussens besteld u snel en eenvoudig online in onze webshop.

×

Nieuwsbrief inschrijven

Ontvang 5% korting!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste collecties en acties.

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze cookiebeleid hier.