Gefilterd op: Wis selectie

Casco

Casco

1 - 36 van 2 artikelen
Casco

CASCO is een familiebedrijf dat zich sinds de oprichting in 1989 volledig heeft gericht op het produceren van producten van topkwaliteit met uitzonderlijke flair. Deze filosofie is effectief gebleken, aangezien CASCO nu tot de marktleiders behoort in het ontwerp en de productie van hoogwaardige helmen en brillen. Maar CASCO zoekt meer dan alleen verbazingwekkend goed doordachte ontwerpconcepten. Het concentreerde zich ook op innovatie.

Op de ontwikkelings- en productielocatie in Satu Mare worden met veel tijd en toewijding oplossingen ontwikkeld om het dragen van helmen zo veilig, comfortabel en flexibel mogelijk te maken. Hun inspanningen hebben geleid tot talloze patenten en onderscheidingen. CASCO begrijpt ook het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen buiten het product zelf. Dit omvat de bewuste beslissing van het bedrijf om al zijn producten in Europa te produceren. Verkoop en service worden beheerd vanuit de site in Bretnig / Duitsland.

×

Nieuwsbrief inschrijven

Ontvang 5% korting!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste collecties en acties.

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze cookiebeleid hier.